Kad je izašla iz automobila, svi su se okrenuli ka njoj: Ona je PRELEPA, ali BESTIDNA MREŽA koju nosi je čist skandal (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2020, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad je izašla iz automobila, svi su se okrenuli ka njoj: Ona je PRELEPA, ali BESTIDNA MREŽA koju nosi je čist skandal (FOTO)

Ona baš ume da privuče pažnju!

U nedelju uveče u Londonu održana je dodela prestižnih BAFTA nagrada, a nakon ceremonije održan je after parti na kom se okupilo još više slavnih lepotica nego na crvenom tepihu.

Jedna od zvanica bila je i ruska manekenka Irina Šajk koja je mamila poglede zbog neobično smele kreacije u kojoj se pojavila.

Atraktivna Ruskinja blistala je u oskudnom, izazovnom izdanju - iskombinovala je bodi u boji kože sa haljinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od mrežice u istoj boji, pokazavši svoju vitku figuru i sjajno telo.

Ona je ovu haljinu upotpunila bež sandalama sa blok petom i efektnim svetlucavim nakitom, a odlučila se da istakne svoju prirodnu lepotu, pa je imala krajnje sveden i diskretan mejkap look.

Kakav je vaš sud - da li je Irina preterala sa ovom mreža-haljinom?

Još fotki atraktivne Irine Šajk pogledajte u GALERIJI:

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on May 16, 2019 at 1:10pm PDT

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Apr 9, 2019 at 2:07am PDT

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Mar 18, 2019 at 9:36am PDT

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Dec 28, 2018 at 7:52am PST

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Dec 17, 2018 at 7:53am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.