Kačavenda RAZOTKRILA Anitine tajne PLANOVE - Usledio PREKID zbog informacija iz SPOLJNOG sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 11:51

Kačavenda RAZOTKRILA Anitine tajne PLANOVE - Usledio PREKID zbog informacija iz SPOLJNOG sveta

Rekla je svoje mišljenje...

Sinoć u toku emisije Darko Tanasijević pozvao je Milenu Kačavendu da da svoj sud o skandalu između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. 

- Ja sam šokirana, ali svesna da je ovo moguće. Njihovo venčanje su neki podržali, a neki ne, ali je veći deo javnosti bio za tu ljubav. Anita je bezdušna, jer se sa drugom devojkom čula na dan venčanja - započela je Milena.

- Ovo se ne radi ni neprijatelju. Možete li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << misliti da ona na dan venčanja gugla neke kapljice vode, tokom čega misli na neku drugu ženu. Ovo je za mene šok. Anitina ljubomora kad je Matora u pitanju je abnormalna, nije normalna. Matora je dala sve da njihov odnos da ima budućnost, a ona je sve ovo uradila. Matoroj je mnogo bolje da je ovde, jer ne znam šta bi radila da je kod kuće. Mislim da okruženje nije pogrešno - kazala je Milena.

- Ako su stvari istinite, ovo se ne radi ni krvnom neprijatelju - rekla je Kačavenda.

- Znate i sami da se Matora odlučila i na telesnu oplodnju, pritom prihvatila i Anitino dete i vezala se. One su mogle da stvore zajednicu, pa šta da bude posle? Ja bih skočila sa terase - dodala je Milena.

- Žena je u totalnoj anesteziji, ona ne zna gde je jer vrti slike po glavi - dodala je Milena.

- Definitivno ne vidim ni drugi razlog sem interesa što je Anita ušla ovde - rekla je Milena.

- Ljubomora koju Anita ima je prevazišla sve granice. Žena ima plan da se sve ozvaniči, situacija je jeziva i ja sam se jako potresla. U ovakvim trenutcima mislim da joj je bolje što je sa nama, nego da je sama u kući - zaključila je Kačavenda.

Darko je Matoroj preneo informacije iz spoljnog sveta u vidu poruke najbližih. Oni su joj poručili da su uz nju bez obzira na sve, na šta se ona rasula od emotivnosti i plakanja.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.