Obezbeđenje reagovalo PO HITNOM POSTUPKU: Trese se Bela kuća, Anita napravila haos na imanju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023, 02:08

Obezbeđenje reagovalo PO HITNOM POSTUPKU: Trese se Bela kuća, Anita napravila haos na imanju (VIDEO)

Zategnuta situacija!

Jovana Tomić Matora ne može da se smiri od kako je saznala šta joj je supruga Anita Stanojlović radila iza leđa i da se dopisivala sa Mateom Car.

Nakon suočavanja, Anita je priznala Matoroj sve.

- Rekla mi je da brisala poruke, ubiću je, je*em li joj mater, i njoj i onoj lezbači, došla da se pere - vikala je Matora.

- Ja ništa nisam priznala - ubacila se Anita.

- Ne prilazi joj - govorio je Marko dok je obezbeđenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sklanjalo Anitu.

- E sada ću sve da polomiim - vikala je Anita.

- Ti si kriva, vidi šta si joj uradila - govorio je Marko.

Detaljnije u prilogu ispod.

Šta je Milan Milošević u emisiji "Sa Ivanom" otkrio o povratku na Pink televiziju, tužbi protiv bivše zadrugarke, sukobu sa Jovanom Jeremić, kao i kakvo je njegovo pravo mišljenje o voditeljima "Elite" saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Matora doživela POMRAČENJE - Priznala da se zbog Anite SVAĐALA sa porodicom, RASULA se na komade

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Ispričala je pravu istinu....Darko Tanasijević se sinoć uživo oglasio iz studija u Šimanovcima. Prvo se obratio Jovani Tomić Matoroj koja je doživela skandal nakon saznanja da ju je Anita Stanojlović slagala. ..- Na početku bih voleo da čujem Matoru - rekao je Darko...- Zdravo Darko, ne znam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

HAOS u "Eliti" - Nisu mogli da RAZDVOJE Anitu od Matore: "Moram nešto da joj kažem...", NE PREKIDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2023

Nije htela da je stavi na miru....Anita Stanojlović je insistirala da razgovara sa Jovanom Tomić Matorom, nakon što ju je iznela i radla iza leđa sa Mateom Car...- Nemoj da joj prilaziš, udalji se od nje. Kako te nije sramota da joj prilaziš? -rekao je Ša...- Nosi se ti u pi*ku materinu -...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.