Kačarevo VS Bunibrod: Teodora potkačila Milicu - mangupski je spustila zbog izjave o Albinu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 15:18

Kačarevo VS Bunibrod: Teodora potkačila Milicu - mangupski je spustila zbog izjave o Albinu!

Deluje kao da postoji dosta toga ispod površine!

Milica Pavlović i Teodora Džehverović su trenutno jedne od najaktuelnijih pevačica mlađe generacije, a koje su potekle iz istog muzičkog takmičenja - Zvezde Granda. Svaka je u svojoj branši postala prepoznatljiva, okupila horde fanova oko sebe, ali reklo bi se da su im se putevi ipak nekako ukrstili, te interesi sukobili.

Gostujući u jednoj TV emisiji kratkog formata, Teodora je uspela da indirektno mada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neki kažu i direktno, potkači svoju stariju koleginicu.

Pavlovićeva je jednom prilikom izjavila u kakvom je odnosu sa Albinom sa kojim ima hit numeru "Šećeru", koji je inače i Teodorin odličan prijatelj i saradnik.

Mi smo u okej odnosima, ali moram da priznam da me veoma rastužuje. Iskreno, ne bih volela da Albino krene stramputicom jer sam čula da će uraditi veliki broj kolaboracija - rekla je Milica.

Predstavnik jednog medija je upitao Teodoru šta misli o tome, jer je Albino snimio duet sa njom i sa Emom Radujko.

- Neću nešto puno da komentarišem, zato što neću da se mešam u tuđe rasprave, ja samo mogu da kažem da je Abino nekome uradio nešto što je najbolje, to je dovoljno, ko razume shvatiće. Jedna jako dobra pesma, jako dobar duet. Kada bi meni neko napravio tako dobru pesmu, ja bih samo imala reči hvale do kraja svog života - dodala je Džehva i time spustila Pavlovićevu, kojoj je između redova rekla da je bolje da ćuti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.