Kaća Živković za SCANDAL!: Gastoz je lep, on je moj favorit za pobedu! (video)

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Živković za SCANDAL!: Gastoz je lep, on je moj favorit za pobedu! (video)

Ekipa SCANDAL! – a danas se srela sa Kaćom Živković i to odmah nakon snimanja emisije Magazin in! Odmah nam je pokazala novi fiksni telefon koji ima, a mi smo je pitali da li je album završen:

“Što se mene tiče ja sam svoje otpevala, na njima je da sve to sada spakuju i biće gotovo za mesec dana. Nije što su moje, ali sve pesme su dobre”, priča Kaća za SCANDAL!.

Uoči našeg susreta Gastoz je u “Parovima” nahvalio Katarinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Živković, a mi smo je pitlali da li joj se sviđa:

“Pratim Parove. Moram da budem diplomata, on je jedan od mojih favorita, zanimljiv je i pametan. Neću da komentarišem dečka.”

Na insistiranje da li joj se sviđa Gastoz ona je rekla:

“Dobro lep je… Uporan…”

A zbog čega je Katarina odlučila da u moru udavi Cecu i Draganu Mirković poslušajte u intervjuu koji je dala za SCANDAL!:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.