KUNEM SE U ARDIJANA, OVO JE NAJVEĆE ZLO! Mensur URNISAO Milicu, nije znala šta je snašlo - BUKTI RAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022, 18:31

"KUNEM SE U ARDIJANA, OVO JE NAJVEĆE ZLO!" Mensur URNISAO Milicu, nije znala šta je snašlo - BUKTI RAT

Ne smiruju se!

Mensur Ajdarpašić gostovao je u radio emisiji "Amnezija" nakon svađe sa Milicom Veselinović zbog Marijane Zonjić.

- Ja se ne muvam, boli me k*rac za svakoga. Hoću da se smejem i uživam, ne da nabijam glavu u ćošak, ne da me gledaju ljudi takvog. Ja sam za Milicu uradio sve, ulazio u rasprave, izgubio sve, da bi me ona uništivala ovako. Ništa loše joj nisam uradio. Ja ne smem da sam dobro? Čime sam je povredio? Dođe mi da odem kući, ne razumem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više ovo - pričao je Mensur.

- Ti i Marijana ste ranije imali nešto i svaki kontakt sa njom se tumači drugačije - rekao je Ša.

- Kako se Milica druži sa Marijanom, sa Majom i sa još nekim devojkama sa kojima sam bio u priči. Šta će ona u njihovom društvu ako me voli? Hoću da budem srećan i ispunjen, da prikažem pozitivnu stranu sebe. Da sam je pustio od početka samu... Vrlo dobro zna ko je - nastavio je Ajdarpašić.

- Nećeš moći da me ukanališ, ja znam ko sam i šta sam i kakva sam devojka. Više poštovanja imaš prema ovim devojkama, za koje zna kakve su - dodala je Milica.

- Ja njoj za njeno bolje govorim, a ona mene trpa - dodao je Mensur.

- Gurni glavom o zid. Ja ispaštam zbog tebe! Ti meni nemaš koga da prebaciš! Ja komuniciram sa Đedovićem i to je to - nastavila je Milica.

- Da li je bio navod da se čula sa tobom, Ša? Da li priča sa tobom? - nastavio je Ajdarpašić.

- Da, ali to nije tačno, i mi imamo površnu komunikaciju - dodoa je reper.

- Krivo mi je što sam ti verovala, što sam pala na sve što si mi pričao... - nastavila je Veselinovićeva.

- Ja sam slobodan, imam pravo da radim šta hoću - rekao je Mensur.

- Jesi, ali nije trebalo kad si raskinuo da mi kažeš da ćeš da imaš poštovanja prema meni, da ćeš da nastaviš da imaš sa devojkama isti odnos kao sa mnom. Ovo sada namerno radiš, zna koje stvari me povređuju! - dodala je Milica.

- Kunem se u Ardijana, ovo je najveće zlo, u pravu je bila moja majka, od reči do reči, sve sam dao za nju, ja sam budala - poručio je Ajdarpašić i izašao iz studija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.