KUM MIKI ODOBRIO! Blagosiljao je vezu Ane i Davida - oni se SMEJU, Aleksandri će se SMUČITI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUM MIKI ODOBRIO! Blagosiljao je vezu Ane i Davida - oni se SMEJU, Aleksandri će se SMUČITI! (VIDEO)

Tek će biti frke.

Veoma blizak odnos Ane Korać i Davida Dragojevića je nemoguće da ostane neprimetan za njihove rijaliti cimere. Miki Đuričić je tokom noći otkrio da se njemu Ivanjičanka poverila da joj se sviđa David, a sinoć se ogradila i istakla da je njihov odnos drugarski.

BAAAM! PAO POLJUBAC DAVIDA I ANE! Aleksandra će napraviti HAOS, čeka se njena reakcija! (VIDEO)

- To je drugarski. David i ja smo drugari i tako će i ostati. Ja nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam rekla da sam zaljubljena - pravdala se Ana Mikiju Đuričiću koji joj je prepričavao njihov razgovor kada mu je ona priznala da joj se David sviđa.

Kako je Đuričić video Anu, Davida i Lazara Jeremića da se šetaju, on je ušao u komunikaciju sa njima i dao im blagoslov da otpočnu vezu, jer su vibracije između njih dvoje i te kako vidljive.

- Ako se nama nije posrećilo i postali smo prijatelji, neka vama uspe. Ako se meni nije posrećilo, neka se vama posrećilo. Kum je bisekualne orjentacije, on ne bira - vikao je Miki na sav glas, dok su se oni smejali.

OSTAO TRAG U KOSI! To je LJUBAV! Kija priznala šta joj se desilo pred nastup i ŠOKIRALA SVE! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.