KUKA, PLAČE, RIDA OD BOLA! Dalila tek sad SHVATILA šta je URADILA - PROŽDIRE JE KAJANJE! Sve je UNIŠTILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2021, 01:40

KUKA, PLAČE, RIDA OD BOLA! Dalila tek sad SHVATILA šta je URADILA - PROŽDIRE JE KAJANJE! Sve je UNIŠTILA

"Da si održala svoju ljubav ne bi ti niko ništa zamerio!"

Nominovani takmičari za ispadanje ove nedelje su Dalila Dragojević i Lorna Pratnemer.

Njih dve su izašle ispred izolacije kako bi zapalili cigaretu, a njima se pridružio i Miki Đuričić koji je pokušao da uteši uplakanu Dalilu.

- Htela sam da mu pokažem da sam odvratna, da ne bi pravio još gore - rekla je Dalila.

- Sve se to zaboravi, svuda oko nas su sr*nja, da si održala svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubav ne bi ti niko ništa zamerio. Kapiram ja sve, ali morate imati razuma. Kada vas čovek sluša delujete pametno, a ovako.... Normalno je da se pogledate, oni se tuku po ceo dan, pa normalno je da će se pogledati, to nije ništa ružno - pričao je Mića.

- Moja žena i ja se čujemo sa mojom bivšom na video kol. To je normalno, kada su ljudi civilizovani i normalno. Samo kada bi taj jezik malo skratila - rekao je Miki.

- I ja sam to rekla - potvrdila je Lorna.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DALILA SE KAJE, KUKA I PLAČE ZBOG PREVARE Dejan ne može da dođe sebi, odmah reagovala njegova majka: "Fuj! Neviđen manipulator"

Izvor: Blic, 06.Dec.2021

Dejan Dragojević sinoć je bez prestanka plakao zbog bivše supruge Dalile Dragojević koja se pokajala jer ga je prevarila pred njegovim očima. Dragojević nije mogao da gleda bivšu ljubav slomljenu, pa je čak i pokušao da je uteši.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.