KUBURA UHVAĆEN KAKO BEŽI IZ KUĆE I TO BEZ GARDEROBE! Samo u čarapama i peškiru, a ovo je razlog (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUBURA UHVAĆEN KAKO BEŽI IZ KUĆE I TO BEZ GARDEROBE! Samo u čarapama i peškiru, a ovo je razlog (FOTO)

Na prvi pogled uznemirujuća fotografija.

Popularni glumac Aleksandar Srećković Kubura, fotografisan je dok samo u peškiriću i čarapama beži iz kuće.

On je na Instagramu podelio fotografiju, na osnovu koje se može zaključiti da je u pitanju snimanje kadra za novu seriju "Slatke muke".

Ludilo počinje😜....SLATKE MUKE serija

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on Dec 3, 2019 at 8:45am PST

Mnogi njegovi fanovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oduševili su se fotografijom i rekli da jedva čekaju emitovanje serije.

Serija "Slatke muke" je serijal o našoj svakodnevici – ispričan iz ugla i kroz vizuru vrhunskog komičara Andrije Miloševića koji u TV projektu glumi samog sebe.

Pored njega, igraju i Aleksandra Tomić, Manja Aleksić, Aleksandar Osvald, Mirjana Karanović, Aleksandar Srećković Kubura i Damjan Kecojević.

BONUS VIDEO: DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.