Kubura iznenadio komšiluk kada je jednom beogradskom ulicom protrčao go! ŠOK! (foto)

Izvor: Story, 04.Dec.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kubura iznenadio komšiluk kada je jednom beogradskom ulicom protrčao go! ŠOK! (foto)

Poznati glumac, Aleksandar Srećković Kubura kojeg javnost prati u mnogobrojnim serijama i filmovima, iznenadio je komšiluku kada je jednom beogradskom ulicom protrčao go! Svi prisutni nisu mogli da skinu pogled sa njega, a najveci šok usledio je kada su ugledali da ga zapravo juri nepoznati muškarac. Ipak, ova neobična jurnjava bila je samo deo scenarija za ... The post Kubura iznenadio komšiluk kada je jednom beogradskom ulicom protrčao go! ŠOK! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

KUBURA UHVAĆEN KAKO BEŽI IZ KUĆE I TO BEZ GARDEROBE! Samo u čarapama i peškiru, a ovo je razlog (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Na prvi pogled uznemirujuća fotografija...Popularni glumac Aleksandar Srećković Kubura, fotografisan je dok samo u peškiriću i čarapama beži iz kuće...On je na Instagramu podelio fotografiju, na osnovu koje se može zaključiti da je u pitanju snimanje kadra za novu seriju "Slatke muke"...Ludilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.