KRVNIČKI JE DAVIO! Car ščepao Dalilu za VRAT i ne pušta - ona se GUŠI, ne može da dođe do daha! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 10:44

KRVNIČKI JE DAVIO! Car ščepao Dalilu za VRAT i ne pušta - ona se GUŠI, ne može da dođe do daha! (VIDEO)

Jezive scene!

Filip Car i Dalila Dragojević se već danima neprestano svađaju. Gledaoci su navikli da posmatraju nasilne scene koje priređuju jedno drugom.

Juče su Care potpuno otkazale kočince, pa je više puta davio Dalilu. Najpre ju je potapao u bazenu, a ona je zapomagala i dozivala Lepog Miću da joj pomogne.

Samo par sati kasnije, došlo je do novog obračuna ljubavnog para. Car je noćas pred svima ščepao Dalilu za vrat i davio je. Dok su zadrugari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokušali da ih razdvoje, ona se borila za vazduh.

S obzirom na to da je nasilno ponašanje strogo zabranjeno u rijalitiju, ostaje nam da vidimo na koji način će Veliki šef kazniti Filipa i da li će biti diskvalifikovan nedelju dana pred finale.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by heavycur (@heavycur_zadruga1)

BONUS VIDEO: Milan pred finale Zadruge 5 otkrio sramne detalje koje je produkcija skrivala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.