K*RVINSKA POSLA, POŠTENA SI U LAKAT: Saška Karan NAPALA Krunićevu zbog poljupca sa Tomovićem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K*RVINSKA POSLA, POŠTENA SI U LAKAT: Saška Karan NAPALA Krunićevu zbog poljupca sa Tomovićem! (VIDEO)

U svom maniru...

U toku noći, zadrugarka Ivana Krunić poljubila je i zagrlila Vladimira Tomovića kako bi napravila ljubomornim Baneta Čolaka. Deblji kraj tog čina izvukla je Mina Vrbaški koja je napravila pravi haos govoreći svim zadrugarima šta su Vladimir i Ivana uradili na metar od nje dok je bila okrenuta leđima.

Zadrugarka Saška Karan je burno reagovala na tu infomaciju pa je odmah po Ivaninom povratku sa rođendanske žurke Gagija Đoganija počela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je vređa.

- Ja ne mogu da shvatim da to radiš. Na svakih 10 dana ti se sviđa drugi muškarac. Tako rade najgore dronfulje - histerisala je Karan.

- Vladimir mi se pre sviđao. Ovo je bila jagodica na torti. Ma hajde, nisam uradila ne znam šta. Imate dvostruke standarde. Ja sam za ravnopravnost - dobacila je Ivana.

- Ja stvarno mislim da ti nisi normalna. Videćeš kakvu ćeš ravnopravnost da dobiješ. J*bote, kurvinska posla. Poštena si u lakat - vikala je Saška.

U video-prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Uvek neke FINE I POŠTENE K*RVE nađu da komentarišu" - ĐEKSONOVA BIVŠA BRUTALNO oplela po Mini! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019

Nije birala reči!..Prethodnu noć u Zadruzi obeležio je događaj o kome se i danas naveliko priča na velelepnom imanju u Šimanovcima. Naime, Ivana Krunić je sinoć, ničim izazvana, poljubila Vladimira Tomovića, što je napravilo pometnju, pogotovo zbog njegovog odnosa sa Minom Vrbaški...Mina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.