NIJEDNA GA NEĆE VOLETI KAO JA! Tomovićeva draga poslala poruku da NE ODUSTAJE OD NJEGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJEDNA GA NEĆE VOLETI KAO JA! Tomovićeva draga poslala poruku da NE ODUSTAJE OD NJEGA

Još uvek je zaljubljena!

Od samog jutra Belu kuću trese briga Mine Vrbaški zašto Vladimir Tomović ne želi vezu sa njom, zbog čega je ona neutešna. Tokom gostovanja u radio emisiji "Sedi dole" zadrugarka je otkrila koliko je zapravo zaljubljena u Crnogorca i šta mu zamera.

Naime, Mina je sa voditeljima Stefanom Kandićem i Stefanom Miloševićem, porazgovarala o svemu ovome, a Tomović je slušao sve ono što je Vrbaški izjavila.

- Ja nisam ni u jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku rekla da on mene iskorišćava. Ja sa njim noću imam drugačije razgovore, znam mnogo više o njemu nego ostali. Ja pored njega imam zagrljaj i sve što mi prija, ali ti njegovi postupci za stolom, kada on izgovori nešto što meni ne prija, znam da to boli moju majku. Pokušavam samo da vidim, dokle će ići ova osoba. Ja ne mogu da čekam treću osobu da uđe ovde, da bi on znao šta će da radi -  pričala je Mina, aludiirajući na Staniju, kao treću osobu, a onda dodala:

- Ispadam jadna i svesna sam toga. Ja stalno njega pokušavam da pravdam kod ljudi. Ja sam se stvarno zaljubila, vidiš preko čega sve prelazim. Ja mislim da nijedna devojka njega ne voli kao što ga ja volim - objasnila je Mina.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Pop*šao se i pos*ao po tebi!" Iva SUROVO oplela po Tomoviću, a tek za Karića šta je REKLA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019

Surova je...Mina Vrbaški celog prepodneva ne prestaje da se jada zadrugarima, kako ju je povredilo ponašanje Vladimira Tomovića, koji ne primećuje, da je ona zaljubljena u njega. Zadrugarka je rešila da ovu tugu preboli u društvu svojih cimerki, Suzane Ćubele i Ive Grgurić, koje su pokušale...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.