KRISTIJANA NAPUSTILA ŽENA? Iznela stvari iz stana, smršala, okrenula se Bogu - progovorile KOMŠIJE Golubovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 12:30

KRISTIJANA NAPUSTILA ŽENA? Iznela stvari iz stana, smršala, okrenula se Bogu - progovorile KOMŠIJE Golubovića

iznela stvari iz stana

Nakon što se Kristijan Golubović u rijalitiju "Zadruga" poljubio sa učesnicom Kristinom Spalević, njegove komšije tvrde da ga je ova avantura navodno koštala braka.

Prema njihovim rečima, Ivana mu navodno neće preći preko prevare, kao što je to učinila nakon skandala na "Farmi" sa Jovanom Balerinom i Jasminom Medenicom.

- Ivana je pokupila stvari iz njihovog stana koji je u centru Kraljeva i sa ćerkom otišla u selo Ratina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod majke. To dete sada ima pet godina i vrlo je svesna šta se sve o njenom tati priča, što Ivanu jako pogađa. Od kako je Kristijan u rijalitiju, Ivana skoro da se nije ni pojavljivala iz stana, a do tada je vodila ćerku u obližnji park - kaže komšija Golubovića iz Kraljeva, koji Ivanu poznaje od malena.

- Svi smo izenadili i kada se udala za njega jer je ceo život povučena, smerna i mirna. U poslednje vreme se okrenula Bogu, bila je i ranje pobožna ali sada mnogo češće ide u crkvu, na službe... vodi i ćerku... nekako je u svom svetu.

I druge komšije potvrđuju priču da je Kristijanova supruga mnogo više u selu kod majke, nego u porodičnom stanu gde je živela sa Kristijanom.

- Nikada mu ovu prevaru neće oprostiti, dosta mu je praštala. Podizala je dete dok je on bio u zatovru, i umesto da sada uživaju kao porodica, on je ušao u rijaliti. Još tada su počeli njihovi problemi kada je saopštio da ulazi u Zadrugu, a ona ga čekala da bude sa ćerkom. Mnogo je smršala, vidi se da pati i da ne zna šta da radi. Žena se našla u neobranom grožđu, a niko je ne razume. Svi pričaju: što se petljala sa bivšim robijašem.

Pogledajte rezultate

Susedi kažu da je Ivana i ranije znala da ode kod majke i provede neko vreme, ali da je sada odlučila da se tamo preseli.

- Ne verujem da će se vraćati jer je baš dosta stvari iznela iz kuće. Sa komšijama se ne druži, ali je vidimo da odlazi u crkvu i obližnje manastire.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.