KRISTIJAN POKAZAO JEZIVE POVREDE! Ruka mu je NATEČENA - u podlivima nakon DISKVALIFIKACIJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 19:28

KRISTIJAN POKAZAO JEZIVE POVREDE! Ruka mu je NATEČENA - u podlivima nakon DISKVALIFIKACIJE (FOTO)

Ceo je modar i u krastama!

Kristijan Golubović je sinoć diskvalifikovan iz "Zadruge" jer je fizički nasrnuo na članove obezbeđenja.

Podsetimo, Kristijan je pre toga ušao u sukob sa Miljanom Kulić, a potom lomio sve pred sobom za vreme žurke.

Kada je diskvalifikovan, spakovao se i napustio rijaliti, a pismo je stiglo ujutru, kada je saopšteno ostalim takmičarima da je Golubović diskvalifikovan, ali pored njega je i Milan Janković Čorba žestoko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kažnjen.

Golubović se oglasio danas i pokazao jezive povrede, rane i podlive od, kako kaže, Miljane Kulić. Nju je optužio za sve a kao razlog izbacivanja naveo je da se obezbeđenje žaliilo šefu, te da je morao da bude izbačen.

Po rukama se svuda vide modrice, koje je Kristijan pokazao u kameru.

Nakon što je izbačen, Kulićka je pričala zadrugarima, kako ne može da spava, te da se plaši, jer je sinoć Golubović bio nasilan prema njoj. Sve je počelo kada je Kristijan hteo da je izbaci iz paba, a potom je i Kristini Spalević pričao kako ga je Miljana šutirala i štipala.

Svađa je eskalirala kada mu je Kulićeva opsovala pokojnu majku, te vie nije mogao da se iskontroliše i u napadu na Miljanu je išao i protiv obezbeđenja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.