KREĆE BORBA ZA 200.000 EVRA! Milan Milošević o svom zadatku u novom rijalitiju: Očekuje vas iznenađenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 13:28

KREĆE BORBA ZA 200.000 EVRA! Milan Milošević o svom zadatku u novom rijalitiju: "Očekuje vas iznenađenje"

Sprema se spektakularna sezona!

Producent i vlasnik Hype televizije, Saša Mirković, najavio je da uskoro pokreće novi rijaliti u Srbiji. Otvoren je kasting i svako ima prilike da se prijavi za ovaj TV format. Međutim, samo najbolji kandidati imaće priliku da se pred kamerama bore za nagradu u iznosu od 200.000 evra.

Na fotografiji koja kruži društvenim mrežama kao najava za ovaj projekat mogu se videti dobro poznata lica među kojima je i Milan Milošević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
S obzirom na to da nije otkriveno koja će Milanova uloga biti u ovom projektu, ekipa portala Srbija Danas kontatirala je Miloševića kako bismo saznali iz prve ruke da li će voditi program ili će biti jedan od takmičara.

- To ćemo još da vidimo. Biće veliko iznenađenje u svakom slučaju - rekao nam je Milan.

Pokušali smo da saznamo od Milana kog je tipa rijaliti i kad počinje sa emitovanjem, ali je on sačuvao ovu poslovnu tajnu za sebe.

- Ništa ne smem da ti kažem. Ne smem zbog pravila, ali ono što je najbitnije je da su noćas preplavljeni Instagram profili i moj i Hype-ov i Dalilin i Saše Mirkovića i svih zaposlenih na televiziji. Prijavilo se par stotina ljudi noćas. Jako je zanimljivo, 200.000 evra nikada nije bila glavna nagrada u nekom rijalitiju. Druga stvar, primamljivo je jer gde su Dalila i Milan i još neka imena koja su pomenuta, tu je zasigurno dobar program. Da li ću biti u ulozi voditelja ili takmičara, to je manje više nebitno - rekao nam je Milan Milošević.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi bi voleli da vide Milana i Dalilu Dragojević zajedno kao voditeljski par. Mi smo upitali popularnog voditelja da nam kaže šta misli o tome.

- Super ona i ja funkcionišemo. Nisam ni znao da ćemo tako dobro funkcionisti. Videćemo šta će biti, još uvek je rano da pričam o detaljima - rekao nam je Milošević.

Nas je zanimalo koja je Milanova želja i da li bi više voleo da bude u ulozi voditelja ili rijaliti učesnika, s obzirom na to da se u obe uloge već oprobao i super se snašao.

- Kad pomislim na 200.000 evra, onda mi je primamljivo da se takmičim, ali ništa manje ja ne zaradim ni kao voditelj. Ja sam rekao idem tamo gde su najveće pare i tako je i bilo - rekao nam je Milan kroz smeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.