KRAH PRIJATELJSTVA! Brutalan okršaj Nenada Aleksića i Jelene Krunić - PLAČ, KUKANJE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAH PRIJATELJSTVA! Brutalan okršaj Nenada Aleksića i Jelene Krunić - PLAČ, KUKANJE...

Novi rat!

Zadrugari danas imaju porodični sastanak na kom imaju priliku da iznesu probleme koje imaju sa svojim cimerima, kao i da reše međusobne nesuglasice.

Tokom sastanka je došlo do žestoke svađe između Jelene Krunić i Nenada Aleksića Ša koji su bili nerazdvojni od njegovog ulaska u Belu kuću. Ša je zamerio Krunićevoj što mu prebacije kako se ophodi prema pojedinim zadrugarima, pa joj je on sasuo u lice sve što misli.

- Saznala sam konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta Ša zaista misli o meni. Mesec dana sam mu bila uši za slušanje i neko ko je želeo da mu olakša - rekla je Jelena.

- Ne množeš ti meni da k*njaš! Ne možeš da igraš sa mnom rijaliti jer si presmešna. Glupe su ti priče i to si ti. Idi plači malo, kukaj. Kako te sada ne boli ništa? Nisam ti ja Zerina da igraš igre - vikao je Ša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

NEVIĐENO: Usred intervjua, Aleks je pozvala Davidova mama! Nije verovala ŠTA ČUJE! Tiče se njene ĆERKE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DEBILČINO, SELJAKU! S*RE MI SE! Bili su u romansi, a sada su ljuti neprijatelji! Pljušte uvrede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019

Nisu se štedeli!..Ovonedeljni vođa Zlata Đurković okupila je zadrugare oko crnog stola da bi održali porodični sastanak. Ukućani su dobili priliku da reše međusobne nesuglasice i svađe koje se često dešavaju u Beloj kući, kao i da prokomentarišu Zlatino vođstvo...Kada je došao red da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.