DEBILČINO, SELJAKU! S*RE MI SE! Bili su u romansi, a sada su ljuti neprijatelji! Pljušte uvrede!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2019, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBILČINO, SELJAKU! S*RE MI SE! Bili su u romansi, a sada su ljuti neprijatelji! Pljušte uvrede!

Nisu se štedeli!

Ovonedeljni vođa Zlata Đurković okupila je zadrugare oko crnog stola da bi održali porodični sastanak. Ukućani su dobili priliku da reše međusobne nesuglasice i svađe koje se često dešavaju u Beloj kući, kao i da prokomentarišu Zlatino vođstvo.

Kada je došao red da Marijana Zonjić iznese svoje probleme, njen monolog je prekinuo Toma Panić. Posle kratke romanse koju su imali, njih dvoje su zaratili i koriste svaku priliku da prozivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno drugo.

- U ovoj kući ima petoro ljudi koji su mi ljigavi, evo javlja se jedan od njih. Sa njima gledam da ne komuniciram, s*re mi se od njihove priče. Peckaju i provociraju kao ovaj ovde (Toma). Debilčina, seljak iz Svilajnca! - kazala je Marijana.

- Sada ogovaraš sa Stolićem, samo tražiš ljude da bi ogovarala da bi opstala u rijalitiju. Koga ste ogovarali? Bilo je sinoć pitanje. Kada bi povela računa o nečemu, možda bi bio sa tobom - rekao je Toma.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.