KORAĆEVA SKINULA VERENIČKI PRSTEN! Ana UŽIVA nakon RASKIDA sa Davidom! A da vidite čime se POHVALILA na Instagramu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 12:11

KORAĆEVA SKINULA VERENIČKI PRSTEN! Ana UŽIVA nakon RASKIDA sa Davidom! A da vidite čime se POHVALILA na Instagramu!

On za nju više ne postoji!

Pre nekoliko dana kao bomba odjeknula je vest da su Ana Korać i David Dragojević raskinuli. Da je definitivno kraj govori i snimak koji je Ana podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, starleta je okačila snimak na kojem se jasno vidi njena leva ruka na volanu luksuznog automobila, a ono što je mnogima privuklo pažnju jeste da njoj više nema vereničkog prstena.

Dijamantski prsten, koji je stajao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na domalom prstu, više tu ne stoji. Starleta je rešila da svoju ruku ukrasi novim prstenom, koji sudeći po snimku u sebi ima smaragd.

Ana je na pomenutom snimku pokazala ruku, a čuje se i pojačana muzika, što ukazuje da je Koraćeva udarila brigu na veselje, i ne žali za krahom ljubavi.

Podsetimo, Ana Korać i David Dragojević započeli su svoju romansu tokom druge sezone "Zadruge" i važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Davidov drug, rijaliti učesnik i fudbaler, Lazar Jeremić prokomentarisao je za medije kako se David oseća nakon raskida:

- Naravno da nije dobro, ko može biti dobro kad pukne nešto što je trajalo dve godine i kome si dao sve i za koga si bio tu i posvetio mu ceo svoj život. Na svaki mogući način si nešto pružio, odakle, šta i kako se ne dovodi u pitanje - rekao je Jeremić.

Ana Korać skinula verenički prsten! pic.twitter.com/MfPByoYlOm

— glziv (@glupostziva) January 29, 2021

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.