KONAČNO SE OGLASILA! Janjuševa žena je imala JASNU PORUKU nakon što ju je PREVARIO sa Majom pred milionima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 14:04

KONAČNO SE OGLASILA! Janjuševa žena je imala JASNU PORUKU nakon što ju je PREVARIO sa Majom pred milionima!

Brak im je u krizi.

Mesecima unazad učesnici "Zadruge", ali i domaća javnost, nagađali su u kakvom su zapravo odnosu Maja Marinković i oženjeni Marko Janjušević Janjuš. Iako su se pravdali da je reč samo o druženju, Maja je rešila da prizna sve i otkrije da su, zapravo, imali strastvenu ljubavnu aferu.

Uprkos tome što su ga svi zadrugari upozoravali da napolju ima ženu koja ga gleda, te da treba da povede računa o ponašnju, Janjuš nije uspeo, prema Majinim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdnjama, da se iskontroliše, te su u više navrata pali sočni poljupci između njih dvoje, ali i vrela akcija ispod pokrivača. To nije sve - kako kaže Maja, obećavao joj je i da će se razvesti, te da će joj napraviti dete posle rijalitija.

😎

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on May 17, 2020 at 3:53am PDT

Povodom toga, mediji su kontaktirali Janjuševu suprugu Enu kako bi saznali kako reaguje zbog svega što joj je suprug priredio pred milionskim auditorijumom.

Ona nije odgovarala na pozive, međutim, ipak se na kraju javila na telefon i posle postavljenog pitanja poručila samo jedno:

- Nemam nikakav komentar, uopšte nema potrebe da me zovete, isti mi je stav kao i ranije, hvala, prijatno - bilo je sve što je rekla Ena, nakon čega je spustila slušalicu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠTA JOŠ TREBA DA SE DESI DA BI PRIZNAO? Janjuš suočen sa detaljima afere sa Majom i dalje sve NEGIRA i tvrdi: NIKADA SE NEĆU RAZVESTI, žena me neće ostaviti!

Izvor: Press, 22.Maj.2020, 13:44

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" pošteđeni nisu bili ni Marko Janjušević ni Maja Marinković. Naime, Maja je pre nekoliko dana priznala da je imala aferu sa Janjušem, a polako se iz dana u dan otkrivaju novi detalji ove veze. U Beloj kući sinoć je prikazan i snimak...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.