KONAČNO! Rada i Haris se odlučili na ovaj korak, pa su za to izdvojili OGROMNU sumu novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO! Rada i Haris se odlučili na ovaj korak, pa su za to izdvojili OGROMNU sumu novca

Zaslužili su.

Rada Manojlović i Haris Berković već dugo su u ljubavnoj šemi. On joj je podrška u svemu, pa je bio uz nju i kada je nedavno nedavno doživela neprijatnost na aerodromu u Cirihu, gde je zadržana, a na kraju vraćena u Srbiju.

Sada je ljubavni par isplanirao odmor.

Rada je odlučila da sebi da oduška i otputuje na egzotičnu destinaciju sa Harisom, a izabrali su da to budu Maldivi.

Ona je nakon napornog posla i neprijatne situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Švajcarskoj, kada su joj zabranili boravak zbog nedostatka radne vize, rešila da se posveti sebi i svom partneru.

Tako će par da uživa 10 dana na dalekoj destinaciji za koju su odvojili 10.000 evra.

BONUS VIDEO: MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rada se sa Harisom konačno odlučila na ovaj korak, a za to su izdvojili OGROMNU sumu novca

Izvor: Story, 13.Nov.2019

Pevači Rada Manojlović i Haris Berković uživaju u svojoj ljubavi i trude se da nađu vremena jedno za drugo i u svom gustom rasporedu. Međutim, nakon stresnog perioda, nastupa i neprijatne situacije koju je Rada doživela u Cirihu (pročitaj OVDE), sada je ljubavni par isplanirao odmor i vreme samo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.