Rada se sa Harisom konačno odlučila na ovaj korak, a za to su izdvojili OGROMNU sumu novca

Izvor: Story, 13.Nov.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada se sa Harisom konačno odlučila na ovaj korak, a za to su izdvojili OGROMNU sumu novca

Pevači Rada Manojlović i Haris Berković uživaju u svojoj ljubavi i trude se da nađu vremena jedno za drugo i u svom gustom rasporedu. Međutim, nakon stresnog perioda, nastupa i neprijatne situacije koju je Rada doživela u Cirihu (pročitaj OVDE), sada je ljubavni par isplanirao odmor i vreme samo za njih. Naime, kako piše “Kurir”, ... The post Rada se sa Harisom konačno odlučila na ovaj korak, a za to su izdvojili OGROMNU sumu novca appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Samo široko! Rada ne žali dinar kada je Haris u pitanju!

Izvor: Svet, 14.Nov.2019, 10:32

Rada Manojlović nedavno je doživela neprijatnost na aerodromu u Cirihu, gde je zadržana, a na kraju vraćena u Srbiju. Sve vreme uz nju je bio dečko Haris Berković, sa kojim je isplanirala odmor.. Rada je odlučila da sebi da oduška i otputuje na egzotičnu destinaciju sa Harisom, a izabrali su...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.