KO SU IDOLI DANAŠNJOJ DECI? Nikola Rokvić se oglasio povodom masakra u školi na Vračaru: Evo šta krivi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 13:29

"KO SU IDOLI DANAŠNJOJ DECI?" Nikola Rokvić se oglasio povodom masakra u školi na Vračaru: Evo šta krivi

Oglasio se i objasnio.

Cela Srbija je u žalosti jer se na Vračaru u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodio nezapamćeni masakr kada je dečak  sednomg razreda osnovne škole usmrtio 9 osoba.

Svi pokušavaju d apronađu odgovor kako je moglo da se desi ovako nešto.

Nikola Rokvić se ovim povodom oglasio na svom instagram nalogu

- Ko su idoli današnje dece, koga oponašaju i šta smo dozvolili da nam deca slušaju, gledaju i prate? - stoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u prvoj objavi.

A na drugoj objavi je dodao objašnjenje

- Srozačli smo učitelje, nastavnike, profesore. uvezli smo "dečja prava i slobode" i tako uništiloi čast i integritet ljudi koji su nekada oblikovali decu i pored kućnog vaspitanja bili najveća karila u podizanju dobrih ljudi. Sada nam deca vređaju, maltretiraju i tragično ubijaju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRE SAM SA OSMEHOM, A DANAS SE VRAĆAM SA VELIKOM TUGOM U GRAD - Dalila uputila saučešće

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023

Pretužna...Dalial Dragojević je podelila na svom Instagram mprofilu zbog nezapamćene tragedije u našem društvu kada je dečak sedmog razreda osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru usmrtio 9 osoba i ranio više zaposlenika i učenika ove školske ustanove...Cela Srbija je u velikom šoku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.