PRE SAM SA OSMEHOM, A DANAS SE VRAĆAM SA VELIKOM TUGOM U GRAD - Dalila uputila saučešće

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 14:30

PRE SAM SA OSMEHOM, A DANAS SE VRAĆAM SA VELIKOM TUGOM U GRAD - Dalila uputila saučešće

Pretužna.

Dalial Dragojević je podelila na svom Instagram mprofilu zbog nezapamćene tragedije u našem društvu kada je dečak sedmog razreda osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru usmrtio 9 osoba i ranio više zaposlenika i učenika ove školske ustanove.

Cela Srbija je u velikom šoku zbog nezapamćenog masakra u našem školskom sistemu.

Jedna od javnih ličnosti koja je izjavila saučešće porodicama bila je i Dalila Dragojević. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Danas putujem nazad u grad koji za mene predstavlja mnogo i grad koji mi je pružio dosta... Vraćala sam se uvek sa osmehom a danas se vraćam sa tugom. Saučešće svim porodicama ovog svirepog zločina - stoji u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.