KO JE OTAC MILOŠA BIKOVIĆA? Dva puta se RAZVODIO od njegove majke, PREMINUO kad je glumac bio DEČAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 07:14

KO JE OTAC MILOŠA BIKOVIĆA? Dva puta se RAZVODIO od njegove majke, PREMINUO kad je glumac bio DEČAK

"Roditelji nisu znali da budu jedno s drugim..."

Miloš Biković oduševio je javnost lepom vešću da će postati otac.

Popularni glumac je više puta govorio o svom detinjstvu, koje nije bilo uvek srećno i lako. Roditelji su se rastali kada je imao šest godina, a svojevremeno ih je u jednoj emisiji na hrvatskoj televiziji opisao kao "crtani film", jer su se dva puta venčavali i dva puta razvodili.

- Kada sam se rodio oni su već bili razvedeni drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put, tako da nisam ništa "doživljavao", samo sam se našao u tome. Oni su se zaista iskreno voleli, ali nisu znali jedno sa drugim, to je činjenica.

Miloš i njegov brat Mihailo, koji se kasnije zamonašio, ostali su sa majkom Marijom, a otac Milan je nakon konačnog rastanka otišao u Nemačku. Preminuo je 2006. godine.

- Postojao je jedan period kada su se roditelji nakon razvoda pomirili i bili šest meseci zajedno, ali su se potom trajno rastali. Ne sećam se vremena kada smo bili svi na okupu, ali znam da sam ih prvi i jedini put video zajedno kada sam imao 18 godina. Sedeli su za stolom i doručkovali.

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Posle premijere ruskog filma "Sluga" Miloša su pitali da li možda ima nešto zajedničko sa glavnim junakom.

- On je rastao kao sin bogataša, ja nisam. Možda moj sin hoće. U ranoj mladosti sam naučio da se odričem onoga što roditelji ne mogu da mi priušte. To me nije umanjilo kao dečaka, kasnije tinejdžera i muškarca. Oni koji su imali sve nisu znali vrednosti ne samo materijalnih stvari, već i onih životnih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.