KIJA PROZVALA ANABELU, A ONDA JE DOBILA PORUKU zbog koje je čudno reagovala: Da li je stigao odgovor?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA PROZVALA ANABELU, A ONDA JE DOBILA PORUKU zbog koje je čudno reagovala: Da li je stigao odgovor?!

Evidentno je da joj Anabelina pesma smeta.

Zvezda rijalitija ''Zadruga'' i pevačica Kristina Kija Kockar sinoć se, pored Katarine Živković, Dragana Marinkovića Mace, Dejana Milićevića i Dragice Radosavljević Cakane, našla u stručnom žiriju prve ''Zadrugovizije'' u ovoj seozni rijalitija.

Veliku pažnju privukao je njen susret sa Gagijem Đoganijem, kojeg je u potpunosti ignorisala, kao i njen komentar upućen na račun pesme Anabele Bukve.

U jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku u toku takmičenja Kiji stigla poruka zbog koje je napravila čudan izraz lica.

Kija je nakon toga odlučila da iskoristi prednju kameru svog telefona kako bi popravila sjaj na usnama, a da li je poruku dobila upravo od Anabele kojoj je uputila prozivke na račun pesme tokom komentarisanja nastupa Tare Simov, Mateje Matijevića i Stefana Kandića, ostaje da saznamo.

Podsetimo, Kija je Tari, Mateji i Stefanu koji su se predstavili pesmom ''Beograd'' koju u originalu izvode Anabela i Elitni Odredi poručila da su ''kul kad prestane muzika'', aludirajući na pomenutu numeru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.