KIJA NIKAD DIREKTNIJA  Slobu i njegovu devojku bih UBILA, a S*KS bih volela da imam sa... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA NIKAD DIREKTNIJA "Slobu i njegovu devojku bih UBILA, a S*KS bih volela da imam sa..." (VIDEO)

Uvek iskrena.

Kristina Kija Kockar nedavno se vratila iz Amerike, gde je imala dvomesečnu muzičku turneju, a iako već ima prenatrpan raspored, ipak je u svom stilu našla vremena da se našali na svoj račun u jednom intervjuu.

Kijino dobro raspoloženje je bilo očigledno, tako da je bila rada da odigra jednu zanimljivu igricu. Naime, čitana su joj imena, a ona je morala da kaže šta bi radila sa tom osobom - da li bi se udala, poljubila ga, spavala sa njim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili ga ubila, a da bi bilo još zanimljivije, na kraju su ubačene i žene.

Kako je Kija odgovorila na to šta bi radila sa Jelenom Karleušom, Milošem Bikovićem, Veljkom Raznatovićem kao i to koji su joj momci na javnoj sceni privlačni i za koga bi se udala možete da pogledate u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.