KIJA JE TRUDNA! Član PRODUKCIJE saopštio Nadici u lajvu - Iznenadiće vas njena REAKCIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 19:07

"KIJA JE TRUDNA!" Član PRODUKCIJE saopštio Nadici u lajvu - Iznenadiće vas njena REAKCIJA! (VIDEO)

Iznenadila se!

Već par dana je glavna tema u Beloj kući potencijalna trudnoća Sanje Stanković. Zadrugarki već duže vreme kasni ciklus, te je posumnjala da je u drugom stanju. Zadrugari su danas vodili debatu na ovu temu. Mišel Gvozdenović je ustao kako bi prokomentarisao ovu situaciju.

- Smatram da su žene odgovornije od muškaraca, moja majka je bila odgovorna da odgoji nas troje. Muškarac je odgovoran da sve donese u kuću i generalno nabavi šta treba vezano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za kuću, smatram da generalno, kako čovek, tako i žena, imaju odgovornost i zajedničku odgovornost. Da se meni desilo, ja bih voleo da kod mene ide redosledom, da se uzmemo, da zatrudni i krunišemo brakom. Meni da se desila situacija koja, evo kao Caru i Sanji, ja bih to prihvatio oberučke, ja mislim da to ne treba odbijati, to je sve od Boga dato, mislim da to treba oberučke prihvatiti - rekao je Mišel.

- Ja znam kako joj je, bio bih najsrećniji da sam zaljubljen u nju i da se volimo! Ako se to desi, ne moram ni vama, ni majci nikome da se pravdam, ja ću pokazati i biti uz nju! Najlakše je ići po ćoškovima - izjavio je Car.

- Nadice, Kija je trudna - našalio se voditelj.

- To su slatke muke - našalila se Nadica.

- Jel on mene zeza ili stvarno? - zapitala se Nadica, nakon što je Maca izašao iz Bele kuće.

Pogledajte rezultate

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.