KEVIN SPEJSI U BEOGRADU! Iznenada upao u Narodno pozorište, zaposleni u ČUDU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEVIN SPEJSI U BEOGRADU! Iznenada upao u Narodno pozorište, zaposleni u ČUDU (FOTO)

U tajnosti došao u srpsku prestonicu.

Ako ste trenutno u centru grada, možda imate priliku da naletite na jednog od najvećih holivudskih glumaca današnjice - Kevina Spejsija (60), koji trenutno boravi u Beogradu.

Holivudski velikan danas je posetio Narodno pozorište, a navodno je bio izuzetno ljubazan i prijatan, a ubrzo se uputio i u šetnju prestoničkim ulicama.

On je jednostavno ušetao u pozorište, i predstavio se na portirnici. Kada su radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uprave sišli, nisu mogli da veruju koga vide. Lepo se pozdravio sa svima, a onda je poželeo da odgleda deo probe koja je bila u toku. Odgledao je "San letnje noći", ponovo se sa svima pozdravio i otišao dalje, kažu svedoci.

U Beogradu se obreo u strogoj tajnosti kako bi snimio seriju, premda nije poznato o kom ostvarenju je reč.

Ono što je izvesno jeste da je ovo prvi projekat na kome je angažovan još od optužbi za seksualno zlostavljanje pre dve godine.

Podsetimo, Spejsi je tada je optužen da je seksualno zlostavljao tinejdžera u jednom baru u Nantaketu 2016. godine. Međutim, optužbe za ovaj napad su ubrzo odbačene.

One su inače usledile nakon što je i glumac Entoni Rep izneo tvrdnje da ga je Spejsi seksualno napastvovao 1986, kada je ovaj imao 14 godina. Posle repove strane priče, oglasio i sam Kevin, koji je tada imao 26, istakavši da je to bilo pre 30 godina, da se ne seća tog susreta, ali da mu duguje najiskrenije izvinjenje ako je ono što je ispričao istina.

Spejsi je iskoristio te optužbe i da se konačno u javnosti deklariše kao homoseksualac.

- Ova priča me je ohrabrila da se pozabavim i drugim stvarima u mom životu. Znam da o meni kruže razne priče i da su one bile potpaljene time što sam uvek jako štitio svoj privatni život. Kao što oni koji su mi najbliži znaju u životu sam bio u vezeme i sa muškarcima i ženama, a sada biram da živim kao gej muškarac. Želim da se nosim s tim iskreno i otvoreno i to počinje sa preispitivanjem sopstvenog ponašanja - rekao je tada glumac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznati glumac stigao u Beograd: Kevin Spejsi gledao predstavu, šetao gradom FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2019

Jedan od najvećih holivudskih glumaca Kevin Spejsi boravi u Beogradu

Nastavak na B92...

Kevin Spejsi u Beogradu, posetio Narodno pozorište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2019

Oskarovac Kevin Spejsi boravi u Beogradu, gde snima seriju, a danas je prošetao gradom i posetio Narodno pozorište...Slavni glumac se predstavio na portirnici Narodnog pozorišta, a nakon toga i upitao da li može da odgleda deo probe jedne od predstava na repertoaru, prenosi RTS..."Iznenada, danas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.