ZAPOSLENI OSTALI U ČUDU: Kevin Spejsi ušetao u Narodno pozorište i imao je jednu želju (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2019, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPOSLENI OSTALI U ČUDU: Kevin Spejsi ušetao u Narodno pozorište i imao je jednu želju (FOTO)

Tokom šetnje Beogradom, poznati glumac poželeo da uđe u teatar i vidi probu ČUVENI holivudski glumac i dvostruki "oskarovac", Kevin Spejsi, u ponedeljak je neočekivano "ušetao" u Narodno pozorište i probu nove predstave "San letnje noći - projekat Šekspir" ,koja će u utorak veče premijerno biti izvedena na Velikoj sceni nacionalnog teatra. Kako saznajemo, Spejsi je u Beogradu poslovnim povodom, jer traži lokacije za film koji će uskoro snimati u njegovoj produkciji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Umetnik svetskog glasa obilazio je, opušteno i bez bodigarda, centar Beograda u pratnji svog menadžera: Kada je u prolazu ugledao zgradu nacionalnog teatra, poželeo da je obiđe i, eventualno, vidi neku dramsku probu. - Došao je do Direkcije Drame, a onda vrlo ljubazno upitao da nije u toku neka dramska proba u pozorištu - kaže za naš list Jasmina Urošević, producentkinja, koja je s glumcem ( u početku, na opštu nevericu) ubrzo objavila i fotografiju na "fejsbuku". - Odgovorila sam mu da se upravo priprema "San letnje noći" i da ću pitati reditelja da prisustvuje probi.Pročitajte još - PRVI FILM POSLE SKANDALA: Kevin Spejsi se vraća na filmsko platno novom ulogom (VIDEO) Potom ga je naša sagovornica uvela u mračnu salu, a slavni glumac je seo diskretno pozadi i, kako saznajemo, sledećih pola sata nenametljivo pratio zbivanja na pozornici. Pošto su ga u prolazu kroz salon srele i glumice koje u tom trenutku nisu imale scenu, nastala je zajednička fotografija Kevina Spejsija sa Vanjom Milačić i Marijom Vicković, koje (sa još trinaest koleginica) igraju u ovoj "totalno" ženskoj podeli. Pošto je proba bila u toku, reditelj Mladenović nije imao priliku da se upozna sa neočekivanim gostom. A gost je, kako ušao, tako i izašao - diskretno, ne želeći da narušava proces rada. - Ponudila sam mu ulaznice za neku od operskih ili baletskih predstava na repertoaru, budući da može da ih prati sa titlom, a on mi je ljubazno odgovorio da ga više interesuju naše dramske predstave - otkriva Jasmina Urošević. - Naravno, uputila sam mu poziv da prisustvuje večerašnjoj premijeri i dobila odgovor da će dolazak potvrditi , ukoliko mu obaveze to dozvole.ISPUNILI ŽELjU UPRAVNICA Ivana Vujić nije se susrela sa holivudskim glumcem tokom njegove kratke posete. U vreme Spejsijevog boravka bila je na sastanku. Ovim povodom kaže: - Poželeo je da obiđe kuću i vidi neku probu,a sticaj okolnosti je hteo da su upravo u toku bile pripreme za večerašnju premijeru. Drago mi je da smo mu ispunili želju, jer svakom glumcu, pa i tako slavnom kao što je Kevin Spejsi, zanimljivo je da razgleda jednu elitnu instituciju kao što je nacionalni teatar.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NISU NI SLUTILE DA ĆE GA SRESTI: Kevin Spejsi u društvu naših poznatih glumica (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2019

Holivudski gluamc je u Beogradu poslovnim povodom, jer traži lokacije za film koji će uskoro snimati u njegovoj produkciji Glumice Marija Vicković i Vanja Milačić nisu ni slutile da će na hodnicima Narodnog pozorišta sresti ni manje ni više nego svetski poznatog glumca Kevina...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.