KEBA POSTAO ATRAKCIJA NA MREŽAMA: Snimak folkerovog plesa viralan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 12:15

KEBA POSTAO ATRAKCIJA NA MREŽAMA: Snimak folkerovog plesa viralan (VIDEO)

Ovo do sada niste videli.

Čuveni pevač folk muzike Dragan Kojić Keba iznenadio je sve one koji godinama prate njegov lik i delo, kada je ukrstio glas sa muzičkom grupom iz Niša pod nazivom"Baltik bend".

Keba je sa "Baltik bendom" snimio rimejk verziju svog velikog hita "Bre gidi džanum", koja je u disko fazonu, a nosi naziv "Ona Kebina".

- Snimanje je prošlo savršeno, trajalo je dugo ali je vredelo. Keba je profesionalac i sve vreme je bio nasmejan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i unosio je pozitivnu energiju. Kompozitor Miloš Roganović je napravio ovu pesmu i odmah smo znali da je ovo pesma za klubove, ali i kafane. Keba nas je oduševio jer je pokazao i odlične plesačke sposobnosti - rekli su članovi benda Baltik.

Snimak ove neočekivane saradnje već je počeo da kruži mrežama, a kako izgleda kada se od folk numere stvori disko verzija, poslušajte ispod:

pic.twitter.com/Gi3DZBwaMv

— pensador (@sakriosamime) October 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.