KATASTROFA, šta traži sa toliko starijim čovekom Prvo oglašavanje MAJKE Mione Jovanović nakon njene afere sa oženjenim Ša

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 23:14

"KATASTROFA, šta traži sa toliko starijim čovekom" Prvo oglašavanje MAJKE Mione Jovanović nakon njene afere sa oženjenim Ša

Odnos mlade Mione i Ša jedna je od najaktuelnijih tema u Beloj kući, a sada je oglasila njena majka Danijela koja je progovorila o njihovom odnosu i dala svoj sud!

Učesnica "Elite" Miona Jovanovića se ne odvaja od repera Nenada Aleksića Ša. Njih dvoje već dugo u šiframa razgovaraju o njima i njihovom odnosu i priređuju jedno drugom ljubomorne scene, a noćas su, čini se, konkrentije nego ikada porazgovarali o svemu što se među njima dešava. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Povodom novonastale situacije, za medije se prvi put oglasila Mionina majka Danijela Jovanović i otkrila da se trudi da ne prati ćerkin odnos sa Aleksićem.

- Shvatila sam da ona čeka Novu godinu, da bi videla kakva je njena situacija. Što se tiče Mione i Ša, ne pratim baš puno to. Ne gledam ih. Gledam emisije, vidim da u emisiji ne sluša ništa i nikoga, ne prati, samo priča sa njim. Šta da vam kažem - priča Danijela.

Na pitanje da li misli da će njena ćerka ući sa reperom u vezu ona je odgovorila da tu ništa ne prognozira i da ništa ne prića.

- Nikako mi se to ne dopada! Prvo, godine su u pitanju, šta ona ima da traži sa tako starijim čovekom, sa čovekom koji je približniji mojim godinama nego njenim?! Meni se to ništa ne sviđa! Takođe, taj njegov bračni status, to mora da se raščisti. Ta njegova bivša žena Vanja, šta je već, napusti ga, pa piše neke statuse na konto Mione i njega, to sam videla po novinama... Mislim, to je, po meni, katastrofa - iskrena je Mionina majka, koja je na kraju  poručila:

- Ne želim više da se oglašavam po novinama ni zbog čega. Čula sam se sa Mioninim bivšim dečkom Stanislavom danas, dečko je to odlučio na osnovu svega što je doživeo i preživeo. Borio se za to, ali šta vredi - rekla je Jovanovićka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Šta traži sa starijim čovekom?" Mionina majka BESNA zbog ćerkine romanse sa Ša, spomenula i njegovu suprugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 12:23

Velika prašina se digla u javnosti kada su Miona i Ša pokazali da postaju sve prisniji. Mnogi su se oglašavali povodom njihove situacije, a sada je reagovala i Mionina majka i otkrila da joj se njihov odnos nikako ne dopada...Reper i učesnik "Elite", Nenad Aleksić Ša sve je prisniji sa cimerkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.