Izvor: Scandal.rs, 17.Avg.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA DANAS SLAVI 40. ROĐENDAN: Prva joj je čestitala nekadašnja LJUTA RIVALKA, a tek kad vidite PRVI i najemotivniji POKLON!(FOTO)

Jelena Karleuša danas slavi svoj 40. rođendan, a trenutno se nalazi u Kini, gde uživa sa svojom porodicom. Pop diva na Instagramu je objavila svoju fotografiju iz detinjstva i napisala: “Da, rođendan mi je”, a prva joj je čestitala njena donedavno ljuta rivalka, Dara Bubamara, s kojom se pomirlila pred pevačicin koncert u Areni, na The post KARLEUŠA DANAS SLAVI 40. ROĐENDAN: Prva joj je čestitala nekadašnja LJUTA RIVALKA, a tek kad vidite PRVI i najemotivniji POKLON!(FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.