KARIĆ UDARIO NA BULIĆA I ANU ĆURČIĆ: Bitno da na satu piše Roleks, a to što je PLAGIJAT...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 15:18

KARIĆ UDARIO NA BULIĆA I ANU ĆURČIĆ: "Bitno da na satu piše Roleks, a to što je PLAGIJAT...!"

Nosi lažni Roleks?

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica šeste sezone Zaduge, na meti je raznih komentara od kako je ponovo stupila u ljubavni odnos sa Acom Bulićem.

Ono što je izazvalo dosta komentara je trenutak kada je Ana dobila sat marke "Roleks", od Bulića, a tim povodom se oglasio i Stefan Karić, ali i njegov otac Osman Karić.

Stefan je objavio da je on prvi, koji je nosio ovaj sat u trećoj sezoni, a potom isrozivao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anu očigledno, budući da je u objavi na Instagramu pisalo da se sad nose plagijati:

- Prvi koji sam nosio Roleks u Zadruzi tri, neki od zadrugara do tada nisu znali da taj sat postoji. Roleks od tada postaje zaštitni deo rijalitija, kao na Vimbldon turniru. Mnogi sada nose plagijate, ali bitno je da na satu piše Roleks - napisao je Stefan, a njegov stori je objavio i njegov otac Osman.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.