KARIĆ PONIZIO I POSTIDEO ZADRUGARE! Sasuo im u facu, nastao je MUK - reči kao sablja! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 16:28

KARIĆ PONIZIO I POSTIDEO ZADRUGARE! Sasuo im u facu, nastao je MUK - reči kao sablja! (VIDEO)

Ozbiljno im je zamerio.

Tokom današnjeg porodičnog sastanka u Beloj kući, potegla se tema koja je sinoć izazvala sveopšti haos i dramu. Reč je bila o sukobu Bore Santane i Nenada Lazića Nece. Lepi Mića je nakon mnogih, dao svoj komentar.

- Šta bi bilo da je mene neko udario? - pitao je Mića.

- Ne rade filteri kad Neca uđe u bazen - dodao je Bora.

- Da li ja nikome nešto nisam dao kada mi je tražio? Ja sam zamolio ljude koji mogu sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da jedu u kući, da mi ne diraju deo koji sam napravio u frižideru. Ali eto, molim sve da mi to ne uzimaju. Ja sam doživeo da mi se to uzima, a zahvaljujem se svima koji jesu. Od sada će taj deo biti kao crveni krst, za te gladne godine - rekao je Stefan Karić započevši novu temu.

- Apsolutno se slažem - ubacila se Rialda.

- Da znate, ja sam tu za vas i kada izađemo. Svako da me pita za pomoć napolju, ja sam tu, odvešću vas na najbolji mogući ručak. Ja sam rekao daću, ali ne može neko da mi dira hranu koja je namenjena samo za mene. Da mi je poslednje dao bih, ali mi je katastrofa da mi se čapka - rekao je Stefan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.