KAO PUŠTENA SA LANCA: MAJA NAPRAVILA HAOS U BUDVI - Njen otac se odmah oglasio, pa je UPOZORIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 16:44

KAO PUŠTENA SA LANCA: MAJA NAPRAVILA HAOS U BUDVI - Njen otac se odmah oglasio, pa je UPOZORIO (FOTO)

Kao puštena sa lanca!

Bivša zadrugarka Maja Marinković ne prestaje da intrigira javnost ni posle izlaska iz Zadruge. Ona svakom svojom objavom na društvenim mrežama podigne prašinu.

Maja se danas najpre oglasila sa aerodroma, odakle je svoje pratioce obavestila da se uputila u Budvu.

Nekoliko sati kasnije, Maja je već stigla da se oglasi sa plaže i upali "lajv" na Instagramu sa dnevne žurke kojoj prisustvuje.

Maja je pozirala svojim pratiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kupaćem kostimu, bila je vidno raspoložena i pušila je nargilu.

A pravo iznenađenje za mnoge bilo je kada se na "lajv" uključio i njen otac Taki koji joj je napisao "Mala, budi dobra". Marinkovićeva je uzvratila ocu da ga voli najviše na svetu.

Nema sumnje da za Maju tek počinje provod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.