KAKVO DŽENTLMENSKO IZLAGANJE! Gastoz čuo da Naidi preti robija, i ovo je njegova LEGENDARNA izjava!

Izvor: Svet, 04.Jan.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVO DŽENTLMENSKO IZLAGANJE! Gastoz čuo da Naidi preti robija, i ovo je njegova LEGENDARNA izjava!

Posle nemilog događaja koji se dogodio u studiju Happy televizije i Naidinog divljanja, vređanja i nasrtanja na voditeljku, spekuliše se da bi atraktivna Sarajka mogla da dobije čak i kaznu zatvora.
Gastoz je čuo takva govorkanja, a produkcija mu je pokazala i različite medijske naslove i natpise u vezi sa Naidom.
– Šta da kažem, doći će mi žene glave. Nemili događaj se desio i to je to, ona je bila izrevoltirana zbog nekih stvari. Ja sam juče bio ljut >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << što su se Jovana i Ružica smejale na to, i sa Ružicom sam završio privatno. Ona je jednostavno tako uradila, ja sam ponosan na nju. Zamolio bih da se više ne priča o tome. Ona je u mojim očima ispala heroj! Čuvala je svoj obraz, ne sme niko da ga prlja ovde – rekao je Gastoz.
SVETINSTAGRAM

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.