KAKVA SCENA! Autistični Jelenin sin gura u invalidskim kolicima Slobinu majku - Mali Naum presrećan, njena reakcija je predivna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 10:28

KAKVA SCENA! Autistični Jelenin sin gura u invalidskim kolicima Slobinu majku - Mali Naum presrećan, njena reakcija je predivna!

Jelena iz prethodnog braka ima dva sina.

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena, veoma je privržena svojoj deci i porodici, a sada je objavila snimak koji je kod svih probudio najlepše emocije.

Slobina majka Draginja već neko vreme provodi kod sina i snaje u Beogradu, a Jelena neretko objavljuje fotografije sa svojom svekrvom.

Jelena je sada objavila snimak ispred njihovog restorana, na kojem se vidi kako provode porodične trenutke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Jelenin sin iz prvog braka, mali Naum, vozio je baku Draginju u invalidskim kolicima, te je u jednom trenutku počeo i "opasno da ubrzava", što je nju i te kako nasmejalo.

Slobina majka uživa u porodičnim momentima i druženjima sa Jelenom, a nedavno je osvanuo i snimak kada joj snaja kupuje torbicu od 2.500 evra.

Podsećanja radi, Jelena je nedavno putem svog Instagrama otkrila da njen sin Naum ima autizam, a o ovoj temi rado priča kako bi podigla svest o istoj.

- Da li si nekada pala u depresiju zbog Nauma? - glasilo je pitanje koje je bilo postavljeno Jeleni.

- Nisam bila depresivna, ali sećam se te noći dok sam shvatala da imamo problem... Ležala sam u krevetu i da nisam mogla da promenim položaj u kom ležim iako mi je bilo neudobno. Užas, prošlo je.

Jelena je potom otkrila da li Naum ima empatiju i da li pristaje da ostane bez nje.

- Empatiju nema jer mu dosta emocija fali. Hoće da ostane bez mene tamo gde mu se ostaje, ali kad želi da ide sa mnom neće ostati.

Jeleni se potom obratila žena koja takođe ima sina sa istim problemom.

- Taj autizam je verovatno vaša karta za večan život. Autistična deca uz posvećene roditelje žive kao u raju, ne znaju šta je svađa, šta su problemi, ljubomora. Svakako sadašnje stanje vašeg sina nije konačno stanje, imate život pred sobom za borbu i napredak.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.