KAKVA ROMANTIKA! Nataša Bekvalac objavila najemotivniju fotografiju sa Lukom do sada!

Izvor: Svet, 13.Sep.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA ROMANTIKA! Nataša Bekvalac objavila najemotivniju fotografiju sa Lukom do sada!

Nataša Bekvalac udaće se za dve nedelje za svog izabranika Luku Lazukića. Pop zvezda je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu, a ovih dana uveliko priprema venčanje na Ibici zakazano za 25. septembar.
Pre odlaska na omiljeno ostrvo Luka i Nataša otputovali su na nekoliko dana u Ženevu, gde je i nastala ova romantična fotografija koja je naišla na oduševljenje njenih fanova.


A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 13, 2017 at 5:56am PDT


Svetsvet, instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Do venčanja je ostalo dve nedelje: Nataša i Luka na romantičnom putovanju (foto)

Izvor: Story, 13.Sep.2017

Nataša Bekvalac udaće se za dve nedelje za svog izabranika Luku Lazukića. Pop zvezda je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu, a ovih dana uveliko priprema venčanje na Ibici zakazano za 25. septembar. Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 27. Авг 2017....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.