KAKVA LJUBAV, ONI ŽELE SAMO MARKETING! Žestoko RASKRINKAVANJE Ane Ćurčić i Zvezdana: Sve su taktički radili?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 07:26

"KAKVA LJUBAV, ONI ŽELE SAMO MARKETING!" Žestoko RASKRINKAVANJE Ane Ćurčić i Zvezdana: Sve su taktički radili?

"Ja to nisam mogla da svarim, videla sam na keca ko su Ana i Zvezdan!"

Gosti sinoćnje emisije "Narod pita" bili su Sanja Grujić i Miljan Vračević.

U jednom trenutku, uključila se gledateljka koja nije imala lepo mišljenje o Ani Ćurčić i Zvezdanu Slavniću, za koje smatra da su sve radili zbog marketinga.

- Nevena iz Požarevca je kraj telefona. Miljan je realan čovek, kao da sam živela sa njim, kao da ga znam. Sanja je devojka koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je samo branila svoje...Ja nisam mogla da pratim 100 odsto, ali ono što sam ispratila je noću, to je bilo najžešće. Sanja mi je bila u nekim situacijama preljubomorna, ali je razumem kao žena. Samo je branila svoje, ali je bila realnija od Marka. Najmanje mi je bilo ovo dešavanje Zvezdan, Ana i ostala ekipa. Ja to nisam mogla da svarim, videla sam na keca ko su Ana i Zvezdan - rekla je gledateljka.

- Ko su oni po Vašem mišljenju - pitala je Ivana.

- To su ljudi koji žele samo marketing i ništa više, kakva ljubav. Ne želim njih da komentarišem, ni pobednike ni ništa. Čekala sam dugo da se uključim, želim im sve najbolje - rekla je gledateljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MNOGE ŽENE SU PREŽIVELE GORE, PA SE PONAŠAJU PRIMERENIJE!" Žestok udar na Anu Ćurčić "Ušla je da SPASI Zvezdana"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023

Raskrinkavanje!..U novom izdanju emisije "Narod pita" gostovali su Sanja Grujić i Miljan Vračević...Potegla se nezaobilazna tema o Zvezdanu Slavniću, Ani Ćurčić i Anđeli Đuričić...- Ana je ušla nesnađena, a dosta je preživela što se i Miljan slaže sa mnom, je l' da? - pitala je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.