KAKVA BOMBA! Ivana Mihić ima 47 godina, a kad se skine u bikini zavide joj i duplo mlađe! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2017, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA BOMBA! Ivana Mihić ima 47 godina, a kad se skine u bikini zavide joj i duplo mlađe! (FOTO)

Ivana Mihić (47) bila je zvezda serije "Srećni ljudi" kada je igrala lepu Keti, a prema mišljenju mnogih, danas ova glumica izgleda još bolje nego pre 24 godine. 

Plavokosa Ivana često koristi društvene mreže i komunicira sa obožavaocima, a iz leta u leto oduševljava svojom idealnom linijom, na kojoj joj mogu pozavideti i mnogo mlađe žene.

Ivana obožava leto i jedva je dočekala sezonu sunčanja i kupanja, a da i ovog leta izgleda sjajno u bikiniju pokazala je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Instagramu.

Foto: Instagram/ivana_mihic

Nakon ovoga, nije ni čudno da Ivana konstantno dobija komplimente za izgled, a i složićete se da je vreme za nju apsolutno stalo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVA BOMBA Ivana Mihic ima 47 godina a kad se skine u bikini zavide joj i duplo mladje (FOTO)

Izvor: medio.rs, 01.Jul.2017

Ivana Mihić je i ovog leta oduševila obožavaoce kada se skinula u bikini

Nastavak na medio.rs...

IVANA BOMBA Naša glumica se u petoj deceniji skinula u bikini, a onda je svima pokazala OVO!

Izvor: Blic, 01.Jul.2017

Retko kada imate priliku da Ivanu Mihić (47) gledate u bikiniju...Srpska glumica se, nakon što su krenule ozbiljne vrućine, spakovala i otišla na more. Tamo maksimalno uživa u sunčanju, plivanju i ispijanju hladnih koktela...Međutim, Ivana je mnogima zapala za oko zbog seksi figure koju s ponosom...

Nastavak na Blic...

VRATILA SE SEKSI MAMA Seka Aleksić pozirala u bikiniju i zapalila društvene mreže

Izvor: Blic, 01.Jul.2017

Krajem septembra prošle godine, Seka Aleksić donala je na svet sina Jakova, a skoro godinu dana od porođaja, pevačica je spremno dočekala bikini sezonu...Što ne čudi, pogotovo jer se Seka nekoliko meseci nakon rođenja deteta, vratila zdravom životu i teretani. A rezultati svakodnevnih treninga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.