KAKO SE NJEGOVA ŽENA OSEĆA SADA?! Rafal po Ani Ćurčić zbog bivšeg - ovo napravilo opštu pometnju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 01:55

"KAKO SE NJEGOVA ŽENA OSEĆA SADA?!" Rafal po Ani Ćurčić zbog bivšeg - ovo napravilo opštu pometnju! (VIDEO)

"To je najjadnije!"

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila pevačicu i bivšu zadrugarku Sandru Rešić koja je govorila o emocijama Ane Ćurčić prema rijaliti učesniku Zvezdanu Slavniću.

- Lako je izmanipulisati zaljubljenom ženom, ali je i najjadnije. Čik izmanipuliši ženom koja nije zaljubljena i voli drugog čoveka kao Maja. Ana njega voli, Ana njega apsolutno voli. Analizirala sam pesmicu - rekla je Sandra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sandraa je zatim čitala i analizirala "Zbogom, Ćelavi" koju je Ana napisala i posvetila Zvezdanu.

- Ja bih ovde dodala samo: "Zauvek te voli tvoja Ana". Ona ima decu sa nekim totalno drugim čovekom, kune se u nekoga ko joj je sad podrška. Kako ne razmisli da pominjanjem jednog gospodina, kako ona ne razmišlja kako njegova supruga sluša kako ona veliča svoju prvu ljubav - rekla je, pa dodala:

- Kako misli da se žena tog čoveka oseća sad. Što njena majka nije večeras ovde? Ne možeš ti da budeš toliko povređena, nju je povredio ljudski momenat druga od 30 godina i ti mu napišeš pesmu. Anđela bar kaže da ga voli, a ona kao neće da priča uopšte o tome. Prvi par za koji mogu da garantujem da će se pomiriti i ostati zajedno su Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić - dodala je Sandra.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.