Izvor: Scandal.rs, 25.Okt.2018, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO MOŽE DA BUDE DOBRO? Doktor se obratio okupljenima, otkriveno da su naredna 24 SATA KRITIČNA

Pevaču Darku Laziću pukla je slezina koja je prouzrokovala obilno unutrašnje krvarenje, nakon čega je cela izvađena. Operacija je trajala skoro dva sata i lekari su uspeli da zaustave krvarenje. Bubreg za sada nije diran jer je previše rizično. Pevač je na veštačkom disanju, jer mu je rebro probilo plućnu maramicu. Naredna 24 sata su The post KAKO MOŽE DA BUDE DOBRO? Doktor se obratio okupljenima, otkriveno da su naredna 24 SATA KRITIČNA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Darku tokom operacije uklonili slezinu

Izvor: Tracara.com, 25.Okt.2018

Darko Lazić je u jutarnjim časovima hitno prebačen u operacionu salu kako bi stabilizovali krvarenje. Njemu je pukla slezina koja je prouzrokovala obilno unutrašnje krvarenje, nakon čega je cela izvađena. Operacija je trajala skoro dva sata i lekari su uspeli da zaustave krvarenje. Bubreg za sada...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.