KAKO BILO KO DA TI VERUJE POSLE SVEGA? KAKO SUD DA TI POVERUJE? Đedović urnisao Zerinu u pušioni

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 21:35

"KAKO BILO KO DA TI VERUJE POSLE SVEGA? KAKO SUD DA TI POVERUJE?" Đedović urnisao Zerinu u pušioni

Nakon haosa su porazgovarali o svemu, a Marko joj je sasuo sve u lice bez zadrške!

Zerina Hećo i Marko Đedović danas su ponovo žestoko zaratili na sastanku na kom su zadrugari glasali za osobu koja najviše pametuju. Oni su se našli u pušionici nakon glasanja, gde su porazgovarali o svom odnosu.

- Ušla si sa stavom da si čista kao Fatima i Djeva Marija... TI stvarno misliš da možeš da izdržiš... - govorio je Đedović.

- Pomirite se, Zera je naša, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << luda kao struja - predložio je Bora Santana.

- Ti, ti si prvi krenuo da pričaš neke stvari - rekla je Zerina Marku.

- Ali ja to mislim tako. Ja ništa nisam slagao - poručio je Đedović.

- Nisi slagao, nego si pričao šta si pročitao, čuo od nekih ljudi u rijalitiju. Ja tebe za većinu stavki mogu da tužim. Jedino si rekao istinu da sam se ošišala na ćelavo i bacalo. To da sam narkomanka, prepiske itd... To je sve na sudu - istakla je Zerina.

- Ja odlično poznajem zakon, ja sam uvek navodio da to pričaju tebi najbliži ljudi. Ja ništa nisam izmislio i slagao. Nisam ja rekao da se j*beš za pare, nego tvoja drugarica. Pa, tvoj bivši momak Dado Glišić, sa kojim si živela, priča te stvari o tebi, da si narkomanka i slično - govorio je Đedović.

- U pravu si, pričao je i to. Do tebe je da ustaneš i kažeš da ne znaš šta je istina. Čuo si od mene, i od druge strane priču. Znači ti veruješ drugoj strani - istakla je Hećo.

- Kako da ti verujem za nasilje, kad si ti 48 sati po ulasku pokazala nasilje, za koje si kažnjena. Kako i sud da ti veruje - dodao je Đedović.

Nakon toga su porazgovarali i o Zerinom odnosu sa Alenom Hadrović, a Đedović joj je ponovio da smatra da je Alen hteo samo da ima intimne odnose sa njom. Đedović je takođe istakao da Zerina snosi krivicu što će njena ćerka Sarah gledati majku u raznoraznim situacijama kada odraste, misleći na Jutjub klipove, a ne on.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.