KAD SE ZADRUGA ZAVRŠI DALILA NEĆE POSTOJATI Maja Marinković veruje da će preoteti Filipa čim napusti imanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 16:05

"KAD SE ZADRUGA ZAVRŠI DALILA NEĆE POSTOJATI" Maja Marinković veruje da će preoteti Filipa čim napusti imanje

Ljubav se nije ugasila.

U toku sinoćnjeg haosa između Dalile Dragojević i Filipa Cara pale su teške reči, a bivši ljubavnici se nisu ustručavili da jedno drugo "časte" najgnusnijim psovkama, a u jednom trenutku se spomenula i bivša zadrugarka, Maja Marinković, koja je svojevremeno bila sa Filipom u vezi.

Naime, Dalila je spomenula Marinkovićevu u negativnom kontekstu, poručivši Caru da od nje neće praviti "novu Maju", a ona se odmah oglasila za domaće medije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi prokomentarisala novonastalu situaciju.

- Naravno da ne može, niti će ikada biti kao Maja Marinković. To može samo da sanja, a to što me spominje na indikrektan način, to je njena nemoć, jer je ona svesna da čim se "Zadruga" završi, ona, da ja želim, ne bi postojala u Filipovom životu. On govori da sam dobar čovek, što je opšte poznato, ali ne mogu da uzvratim, niti isto mislim za njega. On je prema meni ispao jako loš i nikada se više ne bih vratila u taj odnos. Toliko o toj temi. Ja sam srećna i ispunjena, a vidim da iako ja nisam deo "Zadruge", što je mnogima i bio cilj, opet sam tema broj jedan i ne prežaljena ljubav mnogima. Svesna sam ja da bolim, ali komplekse moraju da leče na drugoj strani - ističe Maja Marinković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DALILA JE JADNA DA DALJE NE MOŽE! Maja ne krije zadovoljstvo i nada se pomirenju sa Filipom! Ko je ovde u zabludi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022

Nije ni njoj lako...Poslednjih nekoliko dana u "Zadruzi" se dešavaju žestoke svađe Dalile Dragojević i Filipa Cara, između ostalog i zbog bivših partnera, a najčešće se pominju imena Maje Marinković i Dejana Dragojevića. Danas je u poslednjoj emisiji "Pitanja gledalaca" ove sezone došlo do...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.