DALILA JE JADNA DA DALJE NE MOŽE! Maja ne krije zadovoljstvo i nada se pomirenju sa Filipom! Ko je ovde u zabludi?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 22:38

"DALILA JE JADNA DA DALJE NE MOŽE! Maja ne krije zadovoljstvo i nada se pomirenju sa Filipom! Ko je ovde u zabludi?

Nije ni njoj lako.

Poslednjih nekoliko dana u "Zadruzi" se dešavaju žestoke svađe Dalile Dragojević i Filipa Cara, između ostalog i zbog bivših partnera, a najčešće se pominju imena Maje Marinković i Dejana Dragojevića. Danas je u poslednjoj emisiji "Pitanja gledalaca" ove sezone došlo do još jednog takvog karambola, kad je Dalila saznala da je Maja izjavila da je jedna njena štikla vrednija od cele Dalile.

Ponovo je udarila na Maju, a doživela je kolaps >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad je Car Marinkovićevu nazvao "Lemurom", što je nadimak koji joj je dao iz milošte. Dragojevićka je zaključila i da će se Maja i Car pomiriti nakon njegovog izlaska sa imanja, te ovo navela kao jedan od razloga zbog kojeg ne želi razgovor sa njim.

Marinkovićeva se još jednom oglasila za domaće medije i prokomentarisala ovu situaciju.

- Posesivnu bivšu imaš ti, kači se za moja kolena! Pa mi priznaj da za sve si kriv, to bih baš volela (smeh) - započela je Maja, pa nastavila:

- Ovu situaciju bih opisala citirajući ovu pesmu, malo šale nije na odmet. Šta više reći, svaka reč je suvišna. Bolim i ne prolazim, ali realno, ko još može mene da preboli? Niko! Tako da, to ništa nije novo, a nesrećnicu Dalilu više ne bih komentarisala. Jadna je da dalje ne može! Šaljem joj tople pozdrave od najslađeg Lemura - poručila je Marinkovićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.