KAČAVENDA OTKRILA TRI SIGURNA UČESNIKA ZADRUGE 7 - ovo će definitivno biti elita srpskog rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 19:33

KAČAVENDA OTKRILA TRI SIGURNA UČESNIKA ZADRUGE 7 - ovo će definitivno biti elita srpskog rijalitija

Jedva čekamo početak nove sezone.

Milena Kačavenda je prvi zvanično potvrđeni učesnik sedme sezone Zadruge elita.

Svi misle da će kuma nacionale biti odlična za Zadrugu, s obzirom da iako nije bila učesnice 5 sezone, svojom pojavom i rečima izazivala u medijima veću pažnju od većine učesnika najgledanijeg rijalitija.

Pseudokuma ne krije zadovoljstvo što će ući u Zadrugu, te je dala i intervju za televizijsku kuću na kojoj se prikazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zadruga.

Ipak, na fan grupama su počeli da pišu da je ona u tom intervjuu otkrila imena troje učesnika Zadruge 7.

Naime, ona je odgovarala na pitanje:

- Koga biste voleli da vidite u Zadruzi 7, a koga, ipak ne bi voleli da sretnete?

- Iskreno ne postoje ljudi koje ne bih volela da vidim! Ima puno njih koji su mi ok. Radujem se da upoznam Miću, Ivana Marinkovica, Djedovica takodje. To su sve visokointeligentni ljudi. Ja sam generalno osoba koja se vise druži sa muskarcima, tako da ću se zadrzati na njima.

Ona je u ovom odgovoru izričnu rečenicu u službu objekta upotrebila uz glagol u prezentu što izražava semantičku sigurnost a ne potencijal u iskazu., te da će sigurno da upozna Miću, Marinkovića i Đedovića.

Da li je na ovaj način Kačavenda otkrila sigurne učesnike ili se pogrešno izrazila, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.