Izvor: Scandal.rs, 16.Maj.2019, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Pajić sad i sa početka karijere: Da li je u pitanju pubertet ili magija plastične hirurgije?

Pevačica popularne grupe” Ministarke” Jovana Pajić započela je karijeru pre punih 14 godina, kadaje bila jedna od finalistkinja druge sezone ” Zvezda Granda”. Od tada, Jovana je započela solo karijeru , učestvovala u rijalitiju” Farma”, a nakon izlaska obelodanila vezu sa frontmenom grupe ” Tropiko” Saletom Cvetkovićem. Par se ubrzo venčao i zasnovao porodicu pa The post Jovana Pajić sad i sa početka karijere: Da li je u pitanju pubertet ili magija plastične hirurgije? appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jovana Pajić,   Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Marija Šerifović napušta “Zvezde Granda”, a evo šta na to kaže Saša Popović!

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2019, 00:03

Izgleda žiri neće biti u istom sastavu i sledeće sezone “Zvezdi Granda”, budući da je Marija Šerifović otkrila da će najverovatnije napustiti šou, jer se umorila od takmičenja. – Ja sam ove sezone imala toliko stresa da najiskrenije razmišljam da ovo bude moja poslednja godina u žiriju,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.