Jovana Joksimović bez trunke šminke: Isplivao snimak pred snimanje jutarnjeg programa! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 07:51

Jovana Joksimović bez trunke šminke: Isplivao snimak pred snimanje jutarnjeg programa! (VIDEO)

Ovakvu je niste videli!

Voditeljka Jovana Joksimovićgodinama važi za jednu od najatraktivnijih TV lica. Priroda njenog posla zahteva da je na malim ekranima gledamo perfektno sređenu, a o njenom stilu se uvek naširoko pričalo.

Ipak, ova dama je iznenadila mnoge kada je za potrebe jednog klipa na društvenoj mreži Instagram pokazala kako izgleda u potpuno opuštenom izdanju.

Jovana je na posao došla bez trunke šminke u rolci i donjem delu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenerki.

I dok mnoge njene koleginice ne bi imale hrabrosti da se snime bez ijednog efekta, ona je samopouzdano koračalo, a onda se u šminkernici desila magija, kada je zablistala.

Da podsetimo, Jovana Joksimović nedavno je svom suprugu pevaču Željku Joksimoviću emotivnim rečima čestitala 51. rođendan (detaljnije OVDE).

A post shared by K1 Televizija (@k1televizija)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.