Jovana Joksimović potpuno bez šminke! Mnogi je nisu prepoznali! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2023, 10:14

Jovana Joksimović potpuno bez šminke! Mnogi je nisu prepoznali! (VIDEO)

Jovana Joksimović je ovoga puta iznenadila mnoge kada je za potrebe jednog snimka na Instagramu pokazala kako izgleda u potpuno opuštenom izdanju bez trunke šminke. Mnogi je nisu prepoznali!

Voditeljka Jovana Joksimović godinama važi za jednu od najatraktivnijih u svojoj branši jer njena pojava nikoga ne ostavlja ravnodušnim - kako piše Informer, a ovaj put osvanula je njena fotografija bez trunke šminke koja je izazvala lavinu komentara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Priroda njenog posla zahteva da je na malim ekranima gledamo perfektno sređenu, a o njenom stilu i stajlingu se uvek naširoko pričalo.

Njena fotografija (odnosno video snimak)  izazvala je lavinu komentara, mnogi nisu mogli da je prepoznaju. 

I dok mnoge njene mlađe koleginice ne bi imale hrabrosti da se snime bez efekta i filtera, ona je samopouzdano koračala u trenerci, a onda se u šminkernici desila magija, kada je zablistala.

Video snimak pogledajte OVDE.

 Kosa je ukras svake žene, a ovo su tri načina da ona zaista bude bujna i lepa!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ODUŠEVILA IZGLEDOM: Pogledajte, Jovana Joksimović bez šminke VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 24.Apr.2023

Voditeljka je ponovo oduševila izgledom. Za jednu od najatraktvnijih i najlepših naših voditeljki svakako slovi Jovana Joksimović koju svakog jutra nasmejanu gledamo preko malih ekrana kako vodi jutarnji program.     View this post on Instagram   A post shared by K1 Televizija (@k1televizija)...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.